Eduard Repair Café Maarn Maarsbergen

20 oktober 2018 Repair Cafe in Maarn samen met de ANWB fietsverlichtingsactie

20 oktober 2018 is er weer een Repair Cafe Maarn Maarsbergen samen met de ANWB fietsverlichtingsactie

Aanstaande zaterdag 20 oktober is er weer een Repair Café Maarn Maarsbergen dit gratis evenement wordt gehouden in de Ontmoetingskapel in Maarn. Ook de fietsverlichtingsactie van de ANWB vindt plaats deze morgen bij het Repair Café..  
Ben je nog nooit bij een Repair Café geweest? Kom dan zaterdag 20 oktober eens langs. Heb je niets om te repareren drink dan gewoon een lekker bakje koffie of thee aan de gezellige leestafel.

Repair Café is een landelijk project waarbij vrijwilligers allerhande spullen van particulieren helpen repareren om onnodig weggooien te voorkomen. Veel elektrische apparaten zoals onder andere kledingstukken, fietsen, meubeltjes of speelgoed kunnen nog makkelijk een tweede ronde mee. Dus gooi het maar niet weg! Kom zaterdag 20 oktober tussen 9.00 uur en 12.00 uur naar het Repair Café in de ‘Ontmoetingskapel Maarn’ Kapelweg 45 3951 AB Maarn

De bijeenkomsten zijn gratis toegankelijk en draaien dus om het (samen) repareren van onder andere elektrische apparaten, kledingstukken, fietsen, meubeltjes, speelgoed en meer. U kunt van thuis kapotte spullen met eventueel de vervangende onderdelen meenemen. In het Repair Café Maarn Maarsbergen gaat de aanwezige, vrijwillige deskundigen aan de slag voor u onder het genot van een gratis bakje koffie of thee.

Vragen/informatie 
Bij vragen of meer informatie kan contact opgenomen worden met het Repair Café Maarn Maarsbergen via de e-mail: info@repaircafemaarnmaarsbergen.nl

De website is te bereiken via https://www.repaircafemaarmaarsbergen.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.