21 maart 2020 Repair Cafe Maarn Maarsbergen

Dit evenement is afgelast

Datum

Zaterdag 21 maart 2020  Repair Café  Maarn Maarsbergen. Dit gratis evenement wordt gehouden in de Ontmoetingskapel Kapelweg 45 in Maarn. Steeds meer mensen weten het Repair Café in Maarn te vinden en maken gebruik van de mogelijkheden wat het repair Café te bieden heeft. 
Ben je nog nooit bij een Repair Café geweest? Kom dan zaterdag 21 maart 2020  eens langs. Heb je niets om te repareren drink dan gewoon een lekker bakje koffie of thee aan de gezellige leestafel gevuld met allerlei recente dagbladen en tijdschriften

Wat is een Repair Café?

In het Repair Café zijn gratis toegankelijke bijeenkomsten die draaien om het (samen) repareren van kleding, meubels, elektrische apparaten, computers, mobiele telefoons, fietsen, speelgoed en meer. U kunt van thuis kapotte spullen met eventueel de vervangende onderdelen meenemen. In het Repair Café Maarn Maarsbergen gaat u samen met de aanwezige, vrijwillige deskundigen aan de slag. Wie niets heeft om te repareren, neemt een gratis kop koffie of thee.

Gratis toegankelijk

De bijeenkomsten zijn gratis toegankelijk en draaien om het (samen) repareren van onder andere elektrische apparaten, kledingstukken, fietsen, lampen, meubeltjes, speelgoed en meer. U kunt van thuis kapotte spullen met eventueel de vervangende onderdelen meenemen. In het Repair Café Maarn Maarsbergen gaat de aanwezige, vrijwillige deskundigen aan de slag voor u onder het genot van een gratis bakje koffie of thee met een versnapering.

The event is finished.

Datum

mrt 21 2020
Expired!

Tijd

9:30 am - 12:00 pm

Kosten

Gratis toegankelijk

Meer Informatie

Meer informatie
Categorie
Stichting Repair Café Maarn Maarsbergen io

Organisator

Stichting Repair Café Maarn Maarsbergen io
Telefoon
0628104931
Email
info@repaircafemaarnmaarsbergen.nl
Meer informatie
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.